Kpromotion
 

REFERANSER

Aker Kværner

Aker Kværner leverer utstyr knyttet til oljeplattformer, og høyteknologisk undervannsutstyr knyttet til utvinningen av olje.

K Promotion har levert spesialproduksjon av jakker i forbindelse med Dalia-feltet i Angola og dunjakker til ansatte.
 
Klikk for større bilde Klikk for større bilde  

 

Kinnarps

Kinnarps leverer interiør løsninger til kontor, skole og helse. De er opptatt av høy kvalitet og lav miljøpåvirkning, og det kjennetegner hele kjeden – fra råmateriale til ferdig løsning for arbeidsplassen.

Janett v/ K Promotion har helt siden slutten av 90-tallet levert profilartikler. Blant annet iPhone og iPad utstyr, treningstøy, sportsutstyr og spesialdesignede Kinnarps sykkeldresser, samt diverse materiell til messer, gaver og giveaways!

 
Klikk for større bilde
 

Peppes Pizza

Peppes ble startet i 1970 med sin første restaurant i Oslo. Peppes Pizza kjeden introduserte pizza i Norge, og endret nordmenns spisevaner fra kjøttkaker til pizza og satte standarden for pizza smak i den norske befolkningen.

Helt siden 1995 har Janett levert profileringsartikler til Peppes. Gjennom 10 år har hun også tidligere levert Peppes-uniformene til serverings- og sjåførpersonell. I tillegg alt fra fotballer og USB-penner, til fargestifter og drikkeflasker.
 
Klikk for større bilde
 

Norges Svømmeforbund

Norges Svømmeforbund har samarbeidet med Janett Krefting og K-Promotion i over 15 år.

K-Promotion er vår totalleverandør av kampanje-materiell, t-skjorter, deltakergaver og annet markedsføringsmateriell.

Vi er meget fornøyd med den jobben de gjør. Vi opplever at Janett er løsningsorientert, kreativ og til å stole på. Det vi bestiller kommer alltid før fristene vi har satt og vi er godt fornøyd med produktene som blir levert. Vi anbefaler gjerne K-Promotion til andre.
 
Klikk for større bilde Klikk for større bilde Klikk for større bilde
 

LHL

Landsforeningen- for hjerte- og lungesyke, er en interesseorganisasjon for mennesker med hjerte- og lungesykdom og deres pårørende. LHL driver også egne klinikker for hjerte og lunge syke. Organisasjonen ble stiftet i 1943, og Janett har vært en trofast leverandør helt siden 1992.

Det er blitt produsert og levert alt fra bekledning, givergaver, lotterigaver, treningstøy til klinikker og generell promomateriell.
 
Klikk for større bilde
 

Olympus

Etter at Olympus ble grunnlagt i Japan i 1919, har selskapet blitt en ledende produsent av innovativt optisk og digitalt utstyr for helse- og forbrukerelektronikksektoren. I over 90 år har vi vært fanebærere innen utviklingen av endoskopi- og mikroskopiprodukter, medisinsk og industrielt utstyr, kameraer og lydopptaksutstyr.

Siden starten av 2000 har Janett v/ K Promotion levert profileringsartikler og giveaways , og mye flott bekledning til selgere og salgskonferanser.
 
Klikk for større bilde
 

Moderne Kjøling

Moderne Kjøling AS har med sin 65 år lange erfaring blitt en trofast leverandør av varme og kuldeprodukter. De stiller strenge krav til komfort der mennesker omgir seg med temperaturregulerende maskiner.

Janett har siden slutten av 90-taller levert profilartikler og klær til ansatte og kunder. Moderne Kjøling bruker mye gaver til sine kunder og forbindelser, slik som pique-skjorter, t-skjorter, lommebøker, paraplyer med mer.
 
Klikk for større bilde
 

Herbalife

Herbalife International, som ble grunnlagt i 1980, er den første velværeselskapet som har gjort det til sitt mål å forenkle en sunnere livsstil.

Janett har levert produkter til Herbalife siden 2005, og er aktivt med å produsere treningstøy.
 
Klikk for større bilde    
 

Friskies

Friskies er en del av Nestlé konsernet. De stiller strenge krav til leverandørene sine. Friskies er leverandør av hund og katte mat. K Promotion har levert diverse giveaways.
 

Nokia – QT

QT er en del av Nokia som utvikler software til mobiltelefoner. Dette er en trofast kunde som siden oppstart har vært med å prøve ut mange spennende produkter. Alt fra badeender til messe materiell og giveaways, klær til messer og salgskonferanser og produkt merkingsutstyr mm.
 
Klikk for støre bilde
 

Italian House, Hermes og Carnegie

Italian House bygget om hele varehuset og fikk ny profil i 2013. De er selvstendige, nytenkende og unik møbelforretning for de som krever høy kvalitet og design.

Vi har levert diverse rekvisita og giveaways.

Hermes jobber aktivt med «Headhunting» til næringslivet. De har som mål å finne rett person for rett jobb.

Vi har levert diverse rekvisita og giveaways.

Carnegie’s mission is to put money to work. Trofast kunde hos Janett i mange år. Produkter levert er blant annet: Julegaver, giveaways, sjokolader, informasjonsmateriell , sportstøy, dunvester, premier til konkurranser, messemateriell mm.
 
Klikk for større bilde
 

Matmerk

Matmerk eier merkeordningene NYT NORGE, Spesialitet og forvalter - på vegne av Landbruks- og matdepartementet og Mattilsynet - merkeordningen Beskyttede betegnelser.

K promotion har levert Softshelljakker og Giveaways til Matmerk.
 
Klikk for større bilde    
 

Halden Svømmeklubb

HSK er en svømmeklubb i vekst. Med sine mange aktive svømmere som reiser rund i inn og utland på Svømmestevner og treningsleire, trenger de å framstå som et sammensveiset, så vi er så heldige å levere; T-shirts, Badehetter, premier med mer.
 
Klikk for større bilde Klikk for større bilde
 

Bærum Seilforening

Bærum Seilforening er en av Norges største seilforeninger med over 1000 medlemmer.

Vi levere Sportstøy som T-shirts og college gensere og Caps. Flagg og Bannere er også noe det går mye av i seilforeninger.
 
Klikk for større bilde    
 

Dale Oen Experience

     
       
  Dale Oen Experience
 

Langhold Design AS

Er et event og Reklamebyrå med høye krav til leveringsdyktighet  
 
 

Infinigate AS

Infinigate ble grunnlagt i 1996 og var den første value-add distributør som fokuserte på internett løsninger i Europa. I dag har Infinigate hovedkontor i Sveits med datterselskaper i Tyskland, Sveits, Østerrike, Sverige, Norge, Danmark og Storbritannia.

K Promotion levere utstyr og materiell til seminarer og messer i tilegg til Selger premier.
 
 
 

Autocare AS (Turtle Wax logo)

Med sine mange produktmerker og kampanjer, har Autocare vært en god og trofast kunde gjennom mange år. De kjøper Klær og giveaways til sine mange arrangementer  
 
 

National Taekwon-Do klub

NTN er en av mange sportsklubber og foreninger vi synes det er veldig gøy å jobbe med. Så her har det blitt både T-shirts, pannebånd og gveaways som klubbene kan tjene litt ekstra penger på.  
 
 

Barilla Norge

Til Barilla Norge har vi levert arbeidsklær som Fleecejakker, Pike` trøyer.    
 

Amnesty International TV Aksjonen

K Promotion leverer T-skjorter til samarbeidspartnere og givere med åres TV-aksjonsbudskap og Amnestys logo.

Les mer på: http://www.giverstafett.no/samarbeidspartnere
 
 
 

Check Point

Check Point er blant de største innen Datasikkerhet.

Til Check Point leverer vi Giveaways, Selgerpremier og Bekledning.
   
 
 
 

Csam

Csam er utvikler av Softwareprogram til helse sektoren, med fokus på eHelse og smart løsninger.

Til Csam sine messer leverer vi giveways i form av iTouch, penner, iPad covers og USB sticks.
   
 
 

Riktig Spor

Riktig Spor - en reklamebyrå fra Bodø. De har vært kunde i mange år.

Vi leverer promotion varer til deres kunder. En av kundene er Sparebanken Narvik.
 
 
 

Astrup Fearnley

Astrup Fearnley med sine avdelinger rundt om i verden, innen Shipping, Offshore, Museum og Finans har i år kjøpt inn Julegaver til sine ansatte fra K Promotion.    
 
 
K Promotion forbeholder seg retten til sine idéer og skisser. Dette i henhold til gjeldende åndsverkslov.

TELEFON

+47 924 56 605
 

E-POST

Janett@kpromotion.no
 

ADRESSE

K Promotion
Ballerud allé 1
1363 HØVIK
Kart
medlem i Norsk Bransjeforening for reklameprodukter