REFERANSER

Peppes Pizza

Peppes ble startet i 1970 med sin første restaurant i Oslo. Peppes Pizza kjeden introduserte pizza i Norge, og endret nordmenns spisevaner fra kjøttkaker til pizza og satte standarden for pizza smak i den norske befolkningen.


Helt siden 1995 har Janett levert profileringsartikler til Peppes. Gjennom 10 år har hun også tidligere levert Peppes-uniformene til serverings- og sjåførpersonell. I tillegg alt fra fotballer og USB-penner, til fargestifter, drikkeflasker, pizzabagger og Pizzaruller.

Norges Svømmeforbund

Norges Svømmeforbund har samarbeidet med Janett Krefting og K-Promotion i over 20 år.

Vi er meget fornøyd med den jobben de gjør. Vi opplever at Janett er løsningsorientert, kreativ og til å stole på. Det vi bestiller kommer alltid før fristene vi har satt og vi er godt fornøyd med produktene som blir levert. Vi anbefaler gjerne K-Promotion til andre.

Check Point

Til Check Point leverer vi Giveaways, Selgerpremier og Bekledning.


Check Point er blant de største innen Datasikkerhet. De er også en av mine mest lojale kunder gjennom Over 20 år.


LHL

Landsforeningen- for hjerte- og lungesyke, er en interesseorganisasjon for mennesker med hjerte- og lungesykdom og deres pårørende. LHL driver også egne klinikker for hjerte og lunge syke. Organisasjonen ble stiftet i 1943, og Janett har vært en trofast leverandør helt siden 1992.

Det er blitt produsert og levert alt fra bekledning, givergaver, lotterigaver, treningstøy til klinikker og generell promo materiell.

Bærum Seilforening

Bærum Seilforening er en av Norges største seilforeninger med over 1000 medlemmer.

K Promotion  har fått eksklusiv avtale som hovedleverandør for Bærum Seilforening fra 2021.

Vi levere Sportstøy som T-shirts og college gensere og Caps. Flagg, Banners og Folie er også noe det går mye av i seilforeninger.


Olympus Norge

Etter at Olympus ble grunnlagt i Japan i 1919, har selskapet blitt en ledende produsent av innovativt optisk og digitalt utstyr for helse- og forbrukerelektronikksektoren. I over 90 år har vi vært fanebærere innen utviklingen av endoskopi- og mikroskopiprodukter, medisinsk og industrielt utstyr, kameraer og lydopptaksutstyr.

Siden starten av 2000 har Janett v/ K Promotion levert profileringsartikler og giveaways , og mye flott bekledning til selgere og salgskonferanser.

Moderne Kjøling

Moderne Kjøling AS har med sin 65 år lange erfaring blitt en trofast leverandør av varme og kuldeprodukter. De stiller strenge krav til komfort der mennesker omgir seg med temperaturregulerende maskiner.

Janett har siden slutten av 90-taller levert profilartikler og klær til ansatte og kunder. Moderne Kjøling bruker mye gaver til sine kunder og forbindelser, slik som pique-skjorter, t-skjorter, lommebøker, paraplyer med mer.


Carnegie


Carnegie’s mission is to put money to work. Trofast kunde hos Janett i mange år. Produkter levert er blant annet: Julegaver, giveaways, sjokolader, informasjonsmateriell , sportstøy, dunvester, premier til konkurranser, messemateriell mm

Nestle` Norge Friskies

Friskies er en del av Nestlé konsernet. De stiller strenge krav til leverandørene sine. Friskies er leverandør av hund- og kattemat.


K Promotion har levert diverse giveaways, håndklær, T-shirts og ikke minst PO materiell som strips til å henge varer på i butikkene.

Barilla Norge

Til Barilla Norge har vi levert arbeidsklær som Fleecejakker, Pike` trøyer.

Stiftelsen Norsk Mat

Tidligere Matmerk eier merkeordningene NYT NORGE, Spesialitet og forvalter - på vegne av Landbruks- og matdepartementet og Mattilsynet - merkeordningen Beskyttede betegnelser.

K Promotion har levert Softshelljakker og Giveaways til Stiftelsen Norsk Mat